Jdi na obsah Jdi na menu
 


1.5. ve Vyškově i v Boskovicích

2. 5. 2019

1. 5. 2019 byl pestrý závodní výběr. 

Kryštof Kroupa, jeho sestra Bára, Richard Kacetl a Martinka Sedláčková dali přednost masové běžecké akci Boskovické běhy. Ve velmi početných startovních polích se neztratili a navíc si Kryštof s Barčou připsali další body do OBL. Stejně tak i Tomáš Večeřa se Stanislavem Širokým (5. a 8. místo).

 

Ve Vyškově byl ve stejný den víceboj, kde si nejlépe vedla Ema Králová, která zaznamenala 1. čas na 60m překážek, druhá byla v dálce a třetí na hladkých šedesát metrů - celkově získala 2. místo ve víceboji!!!

Lehkou nevýhodou bylo v mladších kategoriích zařazení skoku z místa namísto klasické dálky, což nás trošku zaskočilo - i tak se s tím mladší holky porvaly se ctí:

Nechyběla Lada Babíčková, která využila své silové schopnosti a předvedla perfektní skok z místa a velmi solidní sprint. Elen Weinhöferové se právě nevydařil skok z místa, kdy si po solidním skoku dosedla. Chuť si napravila v hodu, v kterém překonala výrazně vyšší atletky a zaznamenala druhý nejdelší hod v kategorii. Její sestra Adéla suverénně vyhrála svůj rozběh na 60 m a rovněž předvedla poměrně solidní skok z místa, jen škoda, že v míčku jí to dnes nelítalo. 

Gratulujeme,

WVWS