Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bravo Adame, bravo hoši !!!

26. 12. 2014

 Zatímco většina populace v období vánočních svátků  spíše "hybernuje a je přeplá v režimu stand-by, kdy cyklicky střídá pojídání cukroví, řízků s bramborovým salátem a dalších laskomin", tak běžci nezahálí. 26. 12. 2014 si dokonce dali dostaveníčko v Syrovicích, aby porovnali svou vánoční běžeckou formu.

Další kvalitní výkon a téměř maximální přísun bodů do celkového pořadí BBP si odváží Adam Nečas a nutno dodat, že dobře si vedli i jeho o rok mladší tréninkoví kolegové Kryštof Kroupa a Václav Kalinec. V konkurenci 25 běžců - klobouk dolů. Adam se úspěšně zabydluje okolo druhého místa v celkovém pořadí BBP a Kryštof Kroupa okolo 4. příčky! Solidní běh předvedla další naše vícebojařka Anička Kalincová 7. místo. Opět nechyběla ani Barča Kroupová 8. místo, stejně jako Laura Nečasová 11. místo.

Všem šesti statečným patří gratulace ( a jejich rodičům poděkování), a to nejen za předvedené výkony, ale především za to, že jste dali přednost závodům a pohybu před pohodlím křesla u počítačové hry. 

WVW