Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bruno Klimeš na Zlaté tretře

25. 5. 2015

Do zítřejšícho závodu: Zlatá tretra 2015 už zbývá několik málo posledních hodin. Snad kvalitní spánek bude mít Bruno Klimeš, který se představí na tomto krásném světovém mítinku. Za svůj velmi odpovědný přístup při tréninku i v závodech si tuto nominaci jistě zasloužil. Poděkování patří všem, kteří se pokusili o nominaci do této soutěže a nutno podotknout, že někteří to měli k nominaci proklatě blízko: Nikol Procházková, Adéla Dekanová, Anna Kalincová, velmi dobře si vedl Martin Grünwald, Lucie Kniesová, Kryštof Kroupa,...

Nezřídka se stalo, že při nominaci jste svůj rozběh vyhráli, avšak na konečný čas to nestačilo. Takovým příkladem je nedávný závod Martínka Grünwalda, jehož pokus o nominaci je k dispozici na:

https://www.dropbox.com/s/c7y8dqfubb9e6m3/20150518_174826.mp4?dl=0
   Neváhejte a podívejte se zítra na přímý přenos tohoto hvězdami napěchovaného světového mítinku. Běžci zaměří svou pozornost na start "technicky nejčistějšího" běžce rychlostně vytrvalostních distancí - Davida Rudischu (světového rekordmana a olympijského vítěze na 800 m), který zde poběží netradiční disc. 600 m. 100 m poběží jamajský sprinter Asafa Powell a 200 m nejrychlejší muž planety a jeho krajan Usain Bolt. V oštěpu se představí nejlepší tři ženy posledních let v čele s Barborou Špotákovou a další hvězdy nejspravedlivějšího a nejkomplexnějšího sportu  - Atletiky.

Bruni ještě jednou gratulujeme k nominaci a pozdravuj zítra Mr. Bolta :-)