Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bruno Klimeš se nominoval do ostravské Zlaté tretry

12. 4. 2015

9.4. je datum, které si do svého tréninkového deníku jistě zapíše Bruno Klimeš, který se svým sprinterským výkonem v "Čokoládové tretře" z Vyškova nominoval do ostravské Zlaté tretry. Bude tak moci okusit jedinečnou atmosféru atletického mítinku za přítomnosti světových atletických hvězd a plného stadionu diváků !!!

1_img_0177-1-.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Nutno dodat, že se v této soutěži  velmi dobře představili i další naši svěřenci a nechybělo mnoho a účast v Ostravě by se rozrostla:

Barunka Kroupová, Lucka Kniesová a Anna Kalincová (z první dráhy) - všechny první v rozběhu a od postupu je dělilo opravdu velmi málo. Druhé místo v rozběhu  (z poslední dráhy) zaběhla Nikol Procházková, která opět potvrdila, že 150m a 300m by mohly být její disciplíny (jen mít více závodních zkušeností,...). Perfektní závod a celkové 5.místo patří Adéla Dekanové.

Stejně tak se neztratil ani Václav Kailnec, Kryštof Kroupa, David Klimeš a Nikola Manová.

 

Anička s Nikol okusily letos poprvé nástrahy 300m sprintu a jejich představení bylo velmi nadějné. Třístovka je velmi problematická a vyžaduje značnou zkušenost a vyběhanost na této trati. Počasí nám konečně umožňuje trénovat i venku -  co si dát za čas "reparát"  na další čokotretře (třeba v Prostějově)?

Gratulujeme ,

předvedli jste perfektní výkony!

WVW

foto od Dekanů, Klimešů,.. a http://akbd.rajce.idnes.cz/Tretra_Vyskov_2015