Jdi na obsah Jdi na menu
 


Další úspěchy z vícebojů a krosu

2. 10. 2014

 27. 9. se na dvou akcích velice dobře představili naši vícebojaři:

Václav Kalinec si z " Moravskotřebovských vícebojů"  odváží stříbrnou medaili. Jeho sestra Anna bronzovou. Míša Staňková hladce procházela celou soutěží, bohužel z časových důvodů nemohla čekat dvě hodiny na závěrečných 800 m. Přesto dokázala nasbírat dostatečné množství bodů a bylo z toho 4. místo.

Ve stejný den v Tišnově, si v rámci víceboje Adélka Dekanová překonala osobní rekord v hodu a celkově skončila na 2. místě. Solidní výkon zde také předvedla Amálka Mullerová, která ač o rok mladší, dokázala držet krok s čelem závodního pole.

30. 9. se konal tradiční okresní přebor v krosu. Náročná trať v Lysicích dokonale prověřila jak vytvalostní, tak i silové schopnosti běžců. ZŠ Dvorská za velmi výrazného přispění našich atletů postoupila ve dvou kategoriích do krajského kola (v Hodoníně ) v přespolním běhu. Naprosto s přehledem jsme zvítězili v kategorii mladších žákyň i ve starších žácích (kde úřadoval Martin Szabó, Itko a Max Beránek,...). V sólový závod proměnila náročný 1,5 km dlouhý kros Anička Kalincová, která naprosto suverénně zvítězila. Velmi příjemné je druhé místo Nikol Procházkové (tedy obě první místa pro naše svěřence). Kvalitní výkon předvedla rovněž Míša Staňková mezi staršími žákyněmi (byť věkově patří mezi mladší), kde za sebou dalece zanechala řadu starších atletek a závodnic. Fotografie z této akce jsou k nahlédnutí na: http://akbd.rajce.idnes.cz/Kros_Lysice_2014/

 

WVW