Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kunštát i Rudice - modré dresy obsadily stupně vítězů

14. 10. 2015

Ať už 4.10. v Kunštátě nebo o týden později v Rudici se naši atleti představili ve velmi dobrém světle. Dokonce v několika případech obsadili kompletní stupně vítězů.

V kategorii přípravky bednu obsadil Adam Nečas, Matyáš Dankovský a Kryštof Kroupa. Ve stejné kategorii dívek byla první Eliška Široká následovaná Stelou Škvařilovou. V další kategorii první místo získala Lucka Kniesová a Martin Grünwald bronz. U nejmenších dětí vyhrál Bruno Klimeš a Bára Kroupová brala střibro. Starší žákyně Hana Šebelová si s přehledem pohlídala stříbrnou příčku.
 
V Rudici se představili naši další atleti a vedlo se jim opět velmi dobře. Bednu ve své kategorii obsadila stálice tréninkových partnerů:Dušan Lát, Martin Grünwald a Bruno Klimeš. Další rezervačka pro kompletní stupně vítězů patřila Elišce Široké, Adéle Dekanové a Amálii Müllerová. Plejádu modrých dresů doplnila prvním místem Lucka Kniesová a druhým místem Adam Nečas.
V kategorii mužů druhé a třetí misto obsadil Tomáš Večeřa a Stanislav Široký, čímž udělali krásnou tečku za vydařeným závodem.
 
Gratulujeme,
WVW