Jdi na obsah Jdi na menu
 


Medailové žně v Kunštátě, aneb téměř tajný závod „vyloupen“

4. 10. 2016

  Sobotní reportáž z dílny Jirky Vrtílky:

  V sobotu 1. 10. 2016, se odehrál tradiční závod Kunštátská desítka. Před hlavním závodem na 10 kilometrů měli možnost bojovat o své úspěchy malí atleti našeho klubu. Ačkoliv jsme moc informací o pořádaném závodu neměli, tak účast na závodě byla velice hojná a stejně tak bohaté byly i medailové žně.

  Pokud začnu od těch nejmenších, tak 2. místo ve své kategorii vybojovala Emma Králová a Barča Kroupová doběhla na 4. místě. Mezi stejně mladými chlapci doběhl Hynek Škvařil čtvrtý.

 

A pak už to byla plejáda prvních a druhých míst. První místa ve svých kategoriích obsadili Lucka Kniesová, Martin Grünwald, Kryštof Kroupa, Matyáš Dankovský a Eliška Široká. Tyto krásné úspěchy ještě doplnila Stela Škvařilová druhým místem.

 

 Korunu vítěznému tažení dětí nasadil i Stanislav Široký, který zvítězil v závodě na 10 km a to jak ve své kategorii, tak i v celém závodě.

 

  Byla to ale krásná sobota, a tak už se nemůžu dočkat s jakou formou se atleti z AK Blansko Dvorská potkají v nedělní Rudici za týden.

 

 V neděli 2. 10. se Martin Tomášek účastnil 13. ročníku Stominutového víceboje, kde osobáček zaznamenal hned v úvodní sprinterské disciplíně. Celkové druhé místo potvrdil druhým nejlepším časem v závěrečném dílku "vícebojařské skládačky" , budiš to Martinovi tou nejlepší odměnou za tento odvážný počin.

 

Blahopřejeme,

WVW