Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mikulášská nadílka v Okrouhlé

6. 12. 2015

5. 12. si dali vytrvalci dostaveníčko v Okrouhlé, aby poměřili "síly" v rámci BBP i OBL.
První z našich svěřenců se na start postavila Ema Rozprýmová. Po tréninkové pauze si v takové konkurenci vedla velmi dobře a mimo solidní bodový zisk, si odváží cenné zkušenosti. Jen teď závodit a otrkat se ( a to jak na startu, tak i v průběhu závodu).
Podobně Kryštof Kroupa sice přišel včas, postavil se na start jako první, ale následně byl přesunut na startu do zadní řady, ...  navzdory tomu se dokázal postupňe dopracovat a v konečném pořadí doběhl v polovině startovního pole. Téměř totožný scénář závodu předvedla i Adéla Dekanová, která by si jistě rada vložila do závodu i hod,.., ale na viceboje si bude muset počkat do jara. Na startu se objevila Amálka Müllerová - jen prodat v závodě to, co předvádí na tréninku a bude to ještě lepší. Všichni výše uvedení každopádně prokázali, že v konkurenci běžců, cyklistů, triatlonistů,.., jsou na tom  běžecky velmi solidně.
V dalším sledu startů, přišla na scénu naše omladina a byla to pěkná jízda:
Lucka Kniesová - pěkný start, pěkný běh a třetí místo, a to v poslední třetině závodu si už lehce kontrolovala 3.místo. Mladičká Ema Králová s Barčou Kroupovou se v davu starších běžkyň rovněž představily velmi dobře.
Martin Grünwalld, přetavil svůj uvědomělý přístup na tréninku v druhé místo! Téměř na  paty mu šlapal jeho tréninkový part´ák Dušan Lát. Kluci opět naznačili, že patří mezi kvalitní běžce.
Zastoupní jsme měli i v nejmenších kategoriích zásluhou sester Weinhöferových a Vítě Grünwalda, i když v jejich případě jde především o společenskou událost.

Navzdory tomu, že vytrvalostní běh používáme na tréninku spíše pro kondiční či kompenzační účel, předvedli jste hodnotné výkony v težké konkurenci vytrvalců. Další závod BBP je tentokrát 12.12. a půjde o klasický kros v prostředí vranovské motokrosové dráhy a hned 14.12. nás čeká tradiční závod ve skoku vysokém.

WVW