Jdi na obsah Jdi na menu
 


MVBG 2013 a oslava obhájeného poháru

29. 4. 2013

20. 4. se v Blansku konal Memoriál Věry Bušové – Gilkové. Nutno dodat, že tato akce navazovala na soustředění a únava byla na zúčastněných znát. I přes to padlo několik osobáků a hlavně všichni odešli bez zranění - nikomu se pod nohy nazatoulal fotbalový míč (ve stejnou dobu probíhal v areálu fotbalový turnaj,..).

Max Beránek – zaběhl svůj standard na 60m př., i hladkou šedesátku, přidal osobák na 100m a aby toho nebylo málo v kouli stabilně vrhal za 9m a přidal osobák 922cm. Radek Dítě pěknou technikou 60m a v dálce 2. místo. Míša Staňková byla asi nejvíc postižena únavou, ale i přes to předvedla standardní výkon na 60m př. (jen se přestat bát a i na závodech aplikovat 3 kroky mezi překážkami) a vše zakončila během na 800m. Anička Kalincová poprvé zaběhla závodních 60m př. - 2. místo, (teď už jí nic nebrání k účasti v pětibojích) a předvedla pěknou techniku na hladkých bězích.

dsc_1171.jpgJak jsme slíbili – hned na prvním tréninku po soustředění jsme oslavili přípitkem obhájený pohár ze Skalice.