Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na poslední závodě OBL kralovali naši atleti (7 medailí, 1. a 2. místo v celkovém pořadí OBL)

28. 12. 2013

 27. 12. 2013 se nejen definitivně rozlouskla tajenka celkového pořadí letošní OBL, ale byly k vidění i krásné běžecké souboje na straně početných dětských kategorií. V tomto organizačně přesně zvládnutém závodě, na přehledných a atraktivních okruzích, se naši svěřenci ukázali ve velmi dobrém světle. Výsledky mluví sami za sebe:

img_1592.jpeg

V kategorii nejmenších stupně vítezů naprosto ovládla naše omladina: 1. místo - Martin Grünwald, 2. místo - David Klimeš a jeho bratr Bruno obsadil třetí příčku.

O kategorii výš: 1. místo - Kryštof Kroupa, 3. místo - Václav Kalinec (4. místo  - Adéla Dekanová, 5. -Stela Škvařilová)

Další cenné kovy přidala  - Anna Kalincová (3. místo - drží basu s bratrem), Max Beránek dnes předvedl velmi kvalitní výkon a získal 2. místo. Tím potvrdil, že celkové druhé místo v bodované soutěži OBL je zcela zasloužené. Itko si v pohodě doběhl pro celkové 1. místo v seriálu OBL a Martin Szabó prokázal, že jeho perfektní výkony v BBP nejsou náhodou a opět potvrdil svou kvalitu.

Ač vytrvalost je spíše meziproduktem naší tréninkové činnosti - sedm medailových umístění, jedna stříbrná příčka za celkové pořadí v OBL a jedna zlatá - to jsou fakta, která mluví sama za sebe.