Jdi na obsah Jdi na menu
 


Olomoucké úspěchy potvrdily kvalitní přípravu

21. 2. 2015

20 .2. 2015 se konaly halové přebory olomouckého kraje. Pestrostí a počtem atletů však tato akce dalece přesahovala hranice krajské akce a na startu se objevili i atleti z ostravského, zlínského a JM regionu. O účast kvalitních atletů tedy nebyla nouze a o to příjemnější bylo, že naši svěřenci zde druhé housle rozhodně nehráli:

Anna Kalincová potvrdila naše očekávání a svůj úvodní rozběh na 60m překážek vyhrála, čímž postoupila do finálového běhu, který zaběhla 2. nejlepším časem tohoto klání a vylepšila svůj osobní rekord více jak o vteřinu! Aby toho nebylo málo, vzrůstem velmi drobná Anička nenašla přemožitelku ve výškařském sektoru a překonala laťku, která je téměř stejně vysoko jako samotná aktérka.

Michaela Staňková, druhé místo v rozběhu na 60m překážek a rovněž vylepšení svého maxima. Poprvé na překážkách s delší vzdáleností už pro starší žactvo a hned úspěšně a dokonce vše tříkrokovým rytmem – perfektní.

Hana Šebelová – premiéra mezi starším žactvem stejně jako u Míši. Hana se blýskla velmi solidním časem na 60m a tím nám jasně naznačila, kterým směrem by se měla její tréninková činnost převážně dále ubírat.

Max Beránek – si odváží z Olomouce několik osobáků v zajímavých kombinacích. Ve vrhu koulí téměř atakoval 10m hranici (a to jistě není konečná, uvážíme-li, že přes zimu nemáme kde vrhat,...), aby toho nebylo málo 1,5metrový skok ve výšce pro běžce Maxových kvalit je velmi cenný úlovek.

Dominik Zouhar si vyzkoušel krátké překážky, kde dle předpokladu postoupil do finálových běhů a opět posunul nejen svůj osobní rekord v běhu na 60m př., ale i klubový.

Když dosahujete takových výkonů – proč víc nezávodíte, nesbíráte zkušenosti a neposouváte se v atletice dál? Nebojte se - dnes jste prokázali, že jste kvalitními atlety – závoďte, uděláte tím radost ne jenom sobě, rodičům, ale také trenérům, kteří do vás vkládají spoustu svého osobního času.

Gratulujeme ke kvalitnímu představení, k novým osobním rekordům a hlavně jen tak dál.

WVW