Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šamalíkova míle - krásný závod v Moravském krasu

10. 6. 2013

csc_0822.jpg10.6. se konal v Ostrově u Macochy další díl OBL. Soutěž byla vypsaná opět i pro dětské kategorie, a tak škoda nedorazit -když to máme "za humny". Na úvod je nutné podotknout, že celá akce se konala ve velmi příjemné atmosféře, překvapující bylo i na poměry OBL velké množství dětí na startu, krásné ceny,... no prostě se to pořadatelům povedlo se vším všudy.

Zlaté medaile si z Ostrova odváží:  - Amálie Müllerová (konečně jsme se dočkali - a hned zlaté - perfektní), Nikolka Manová, Adam Nečas, Radek Dítě, Max Beránek.

Vlastníci stříbrných: - Martin Szabó, Kryštof Kroupa,  pro bronz si doběhl Itko a připsal si další bodíky do OBL. Barča Kroupová s Matějem si odběhli další z krosových závodů. Mimo jiné  - nejkrásnější odměnou pro trénéry je, když se na stupních vítězů sejde naráz víc jejich svěřenců - což se Adamovi a Kryštofovi povedlo. Už několikrát jsme podobnou situaci zažili  a snad se nám to ještě někdy poštěstí (naposledy to myslím bylo v letošním Brněnském běžeckém poháru - v Okroulhé).

Omlouvám se, že nemám foto z vyhlášení - byl jsem požádán o focení dospělých,..., ale určitě si na stupně vítězů ještě stoupnete :-)

Tento týden budou tréninky ještě v plném proudu. Ten další týden, už bez tréninků (pondělí - pedagogická porada, pak školní dvoudenní akce Baldovec,.., čili se naposledy uvidíme v pondělí 24.6. a tradičně na oddílovém pětiboji. Touto cestou bych poprosil rodiče, kdo z vás bude mít čas - přijděte nám pomoci s organizací a pochopitelně tradičně porovnejte své síly s vašimi dětmi.