Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šest vícebojařů v Tišnově - pět medailí !!!

9. 6. 2016

5. 6. se skupinka atletů velice dobře představila na vícebojích v Tišnově.
Anička Valášková nekompromisně naznačila, že bude patřit mezi favority, když 60m zaběhla 3.nejlepším časem, v dálce si doskočila pro 2.místo, hod s přehledem vyhrála a ve vytrvalosti jen o 0,5s doběhla jako druhá. Těmito dílčímy výkony si vysloužila celkové první místo ve víceboji a potvrdila svou univerzálnost.
Stejně tak si počínala Adéla Dekanová, která vyhrála 60m, v dálce solidním výkonem získala 2.místo, v hodu o třídu (přesněji o 20m) překonala své soupeřky a zároveň výkonem 44,8m překonala svůj i klubový rekord v hodu pro kategorii přípravek. Na závěr ještě s přehledem vyhrála 600m. Sečteno podtrženo jasné vítězství ve víceboji a od druhého místa ji dělilo více jak 400 bodů!!!
Dušan Lát začal perfektně - nejrychlejším časem na 60m a prvním místem v hodu, ovšem v dálce dnes Dušanovi štěstí nepřálo a zaostal dalece za svým standardem. I tak díky solidní vytrvalosti si vyzávodil celkové 3.místo ve víceboji.
Aby medailí nebylo málo, tak i Eliška Široká (navzdory nepovedené dálce) si odváží bronzovou z vícebojů s nepatrnou bodovou ztrátou na 2.místo. Další třetí získal Matyáš Dankovský. U všech výše uvedených jsou tyto skvělé výsledky výsledkem perfektní docházky na trénink a závody.
Svůj další víceboj dnes zvládla i Emma Rozprýmová, která zde jistě postrádala oblíbené překážky.
Ještě jednou gratulujeme k zcela zaslouženým výsledkům, které jsou v plném rozsahu zrcadlem vašeho tréninkového zaujetí.
WVW