Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tři zlaté z Blanska a další medaile z dráhového mítinku v Brně

26. 4. 2017

21. 4. se konala Blanenská jarní pětka na dráze - další závod OBL:

1. místo na 800m získala v osobním rekordu (vylepšení o 7s!) Eliška Široká - budiž jí to odměnou za poctivou práci na tréninku a v individuálních plánech. Rovněž osobákem a stejně tak i 1. místo a plný příděl bodů do OBL vybojoval Adam Nečas. Další vylepšení zaznamenala trojice Kryštof Kroupa, Adéla Dekanová i Stela Škvařilová. Cenné zkušenosti si odnáší Martin Grunwald a Lucka Kniesová.

Další prvenství ve své kategorii, ale již v pětikilometrové porci, zaznamenal Stanislav Široký.
dsc_6993.jpg
Následující den, ale téměř v zimním počasí, na atletickém mítinku na Moravské Slávii v Brně opět naši mladší žáci předvedli další zlepšení a rozšířili medailovou sbírku:
Druhé místo v novém OR na 60m získal Matyáš Dankovský, další zlepšení přidal na 60m př., (4.místo) a v tvrdé konkurenci v dálce opět vylepšil, 4.místem OR. Pakliže Matyáš získá jistotu nad překážkami - bude patřit v této disc. ke kvalitním atleům.
Adam Nečas - 2. místo na 60m. př. a další  OR přidal v kouli.
Eliška Široká - dnes téměř prolomila 9s hranici na 60m (4.místo a nový OR), 4.místo přidala na 60m př., které zaběhla na hranici OR a ještě vyhrála rozběh na 300m. Mimojiné zlato by brala na 800m, kdyby zopakovala páteční čas.
Adéla Dekanová zaznamenala solidní čas na 300m (druhá za Eliškou) a jistě už teď se těší na hody, v kterých se cítí jako ryby ve vodě.
Opět dnes nechyběl Martin Grünwald a Dušan Lát (škoda absence dalších kvalitních atletů).
 
Ještě jednou gratulujeme k perfektním výkonům na začátek sezóny a děkujeme rodičům za spolupráci.
WVW
Foto od p. Široké na:
  http://akbd.rajce.idnes.cz/Morenda_zahajovacky_2017%2C_foto_p._Siroka/