Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tři zlaté z vícebojů

30. 9. 2013

28. 9. AK Tišnov pořádal atletický víceboj.

Stupně nějvyšší obsadila Nikola Manová, Anna Kalincová a Max Beránek.

Nikolka v rámci svého víceboje vyhrála 60m a hod, druhé místo v dálce a ve vytrvalosti. Anička přetavila dílčí vítězství ve sprintu, dálce a ve vytrvalosti v celkovou zlatou medaili. Naprosto stejným způsobem si počínal i Max. Maxmilián předvedl velmi kvalitní závěrečnou disciplínu a byl z toho moc příjemný osobní rekord na 800m!

Amálie Müllerová zraje jako víno a technicky jde nahoru, teď je to otázka dřiny. Tentokrát vybojovala 4. místo - což je obrovský pokrok oproti začátkům.  Kryštof Kroupa - 5. místo (1. mezi hochy r. nar. 2005), krásnou vytrvalostí a sprintem. V případě Kryštofa to bude chtít technicky dozrát v hodu a skoku a bude to perfektní. Stela Škvařilová si evidentně s tréninkovými partnerkami rozumí a potáhnou ji časem nahoru. Stela naprosto spontálně fandila a pomohla tak Aničce i Nikolce k prvnímu místu. Navíc poprvé na velkých závodech a hned ve víceboji. Radek Dítě - se snažil bodové manko z hodů a skoků dohnat vytrvalostí a částečně se mu to povedlo, 6. místo. Václav stíhá při běhu i úsměvy do foťáku,...  zatím s tréninky začíná, ale už teď naznačuje,  že je velký bojovník (3. místo ve vytrvalosti). Určitě trio Adam, Kryštof a Václav se bude tréninkově dobře doplňovat.csc_1518.jpg

Dobře, že se zde opět objevila naše drobotina, každý závod je pro ně ohromnou zkušeností a je to znát napříkladu  Elenky Manové, která už se na závodní půdě pohybuje každým závodem jistěji.

 

Už jsme to psali několikrát - víceboje jsou nejnáročnějším sportovním odvětvím - a čest každému, kdo dokončí.

Gratulujeme

WVW