Jdi na obsah Jdi na menu
 


Úspěšná sobota ve Skalici i v Brně

9. 4. 2017

Po mnoha letech se dějiště Skalické desítky naplnilo mladými závodníky. Obliba běžeckého sportu roste a je tomu jen a jen dobře (aktuální generace potřebují pohyb jako sůl). O to více bylo překvapující, že i v malém počtu jsme dokázali v celkovém pořadí vyběhat druhé místo.

Pro omladinu ten dnešní závod byl vůbec prvním a nutno dodat, že si počínali velmi dobře. Svou premiéru má za sebou Rebeka Žáková - 4. místo, podporována sestrami Weinhöferovými a Karolínou Malou. Stejně tak kvalitní běh předvedla, v početném startovním poli, Lucie Zourková - 4.místo. Dušan Lát - 3. Emča Králová, stejně jako Adam Nečas a Bruno Klimeš -2.místo. Krásnou tečku udělala prvním místem Eliška Široká.

Další body do OBL si vyběhal Kryštof Kroupa a Matyáš Dankovský.

Uspěšné pokračování měl i odpolední program, kde v hlavním závodě mužů Stanislav Široký obsadil druhé místo a první ve své kategorii!

 

Aby toho nebylo málo,

ve stejný den se v Brně konal Masaryk run. Tato sportovní megaakce zahrnuje běh, koloběžky a inlajny - stačí si jen vybrat a okusit povrch, na kterém se jinak prohání závodní stroje. 

Na stupně vítězů vystoupili sourozenci Škvařilovi: Stela 1.místo a Hynek 2.

Blahopřejeme,

WVW

Foto na  http://akbd.rajce.idnes.cz/Olesnice_a_Skalice_2017/