Jdi na obsah Jdi na menu
 


Začala halová sezóna

17. 1. 2016

Proklatě krátká halová sezóna má svá specifika a úskalí. Každopádně je výborným ukazatelem momentálního stavu výkonnosti. Je to ideální prostor pro nabrání závodních zkušeností před dráhovou atletikou. I proto je vhodné těmito závody dostatečně hustě prokládat tréninkové úsilí. Prvními, kteří "ochutnali toto atletické koření" byli níže uvedené atletky. Věřme, že se k nim brzo přidají i jejich tréninkoví partneři a společně častěji okusí toto atletické specifikum (halových závodů je dostatek).

15.1. pomyslně vkročila Michaela Staňková a Hana Šebelová do halové sezóny. První jmenovaná obsadila celkové 3.místo ve výšce, postup do finále C na 60m př. (1.místo a OR). Obě starší žákyně přidaly nový osobák ve vrhu koulí. Hana testovala svou momentální formu na 60m a v dálce.

Stejný den si vyzkoušela 60m, dálku a 600m Eliška Široká v běžeckém koridoru na halových přeborech Moravské Slávie.

16.1. šla potvrdit své kvality v hodu Adéla Dekanová do Moravského Krumlova, kde ve své oblíbené disciplíně získala první místo. Dvě bronzové (překážky a dálka) získala ze stejné soutěže její mladší tréninková kolegyně Lucie Zourková.

 

Blahopřejeme k výkonům, které bezesporu mají svou váhu a děkujeme za reprezentaci,

WVW