Jdi na obsah Jdi na menu
 


"Otevření" dráhové sezóny

17. 3. 2016

16.3. 2016 se ve Vyškově, pod hlavičkou AHA Vyškov, "otvírala" dráhová sezóna. Nouze nebyla ani o napínavé souboje či o takticky rozeběhlé závody. V závěru hodnotné ceny jen podtrhly úsilí mladých atletů, kterých se tu v některých kategoriích sešlo požehnaně. 
V kategorii ml. žákyň si třetí místo odváží Eliška Široká. Následně Matyáš Dankovský, který  krásným finišem vybojoval 4. místo a na třetí to bylo jen o kousek. 
V kategorii starších žákyň Anna Kalincová získala další 4. místo. Je vidět, že každým závodem se jí pomalu vrací dřívější forma (teď to chce hodně poctivé práce a především hodně individuálního přístupu i mimo společný trénink).
Adéla Dekanová nastupovala do závodu s vidinou, že by to mohlo dnes klapnout a taky se povedlo - druhé místo a rovněž další pohár do sbírky. Dobře si dnes vedla i Amálie Müllerová, která z téměř dvacítky dívek doběhla na devátém místě. Ani Barča Kroupová se neztratila mezi staršími a může z Vyškova odjíždět spokojená. 
Pětadvacet borců se sešlo na startu kategorie přípravky mladších. Po problematickém startu Kryštof Kroupa ztrácel a pohyboval se okolo 12. místa. Svou zarputilostí se však postupně probojoval na 5. místo. Na start se postavil i mladičký Martin Grünwald, který se nezalekl starších a 11. místo ho může hřát na srdíčku.

image.jpg

Dnešním dnem jste položili základní čas, který budiž odrazovým můstkem pro další trénink a závody. Teď se můžete už jen zlepšovat :-)

Gratulujeme,
WVW.
PS:  Foto na. 
http://akbd.rajce.idnes.cz/Vyskov%2C_zahajeni_drahy_2016/