Jdi na obsah Jdi na menu
 


8. nejlepší výkon roku v ČR, 3. místo z MJM v krosu a další úspěchy

21. 10. 2015

8. nejlepší výkon roku v ČR, 3. místo z MJM v krosu a další úspěchy, to vše přinesl uplynulý víkend:

Zablácené trasy, značné převýšení a počasí, které nevybízí ke sportování - to vše byly charakteristiky sobotního krosu v Hořicích, kde opravdu v mimořádně náročném krosu nenašla přemožitele dvojice tréninkových partnerek - Eliška Široká, a Stela Škvařilová. Ve své kategorii na nejvyšší stupínek vystoupal Hynek Škvařil, který dělá v poslední době značné pokroky! Druhé a třetí místo si mezi sebou rozdělila dvojice Králová Ema a Kroupová Bára. Skvělé úspěchy podtrhl Adam Nečas a Kryštof Kroupa (2. a 3. místo) a mezi muži nenašel z blanenských běžců přemožitele Stanislav Široký, který si z Hořic odnáší plný počet bodů do seriálu OBL.

Ve stejný den se konala hodinovka na dráze v rámci KBL, kde jednoznačně vyhrál Tomáš Večeřa a zároveň zaběhl 8. nejlepší výkon v průběžných tabulkách ČR.

Neděle byla vyhrazena pro MJM v krosu, kde se velice dobře (v početném davu běžců) představili naši nováčci Matyáš Dankovský a Lucka Zourková, oba zaznamenávají v poslední době značný výkonnostní růst. Opět nechyběli na startu ani nejmladší (Ema Králová, Bára Kroupová, podpořená svým bratrem, který rovněž doběhl v první desítce).

Třetí místo z MJM v krosu si z Brna odváží Stanislav Široký.

Gratulujeme k mimořádným úspěchům a děkujeme za vzornou reprezentaci.

WVW

PS: Video z Hořic je k dispozici na:

 https://www.youtube.com/watch?v=ipNr_czV2wg