Jdi na obsah Jdi na menu
 


Další kvalitní výkony - tentokrát z Brna

24. 4. 2016

22. 4. se představila dvojice Stanislav Široký a Tomáš Večeřa v Blansku na dráze, kde oba zaběhli 5km ve velmi solidním čase pod 17 minut! Tomuto hlavnímu závodu předcházela kategorie dětí, kde Eliška si napohodu odběhla třetím místem 800m a Hana Šebelová si dopřála dvojnásobnou porci metrů.
23. 4. se v Brně na Morendě při zahajovacích závodech sešla více jak tisícovka mladých atletů. V neuvěřitelně početné a kvalitní konkurenci se naši svěřenci rozhodně neztratili.
Martin Grünwald úřadoval hned v několika sektorech -  v běhu na 60m získal 2.místo, na 800m vyhrál rozběh a celkově získal 3.místo ve velmi solidním čase, další 2.místo si vyskákal v dálce (z 44.borců) a další 3.místo ve výšce.
Dušan Lát - tréninkový kolega Martina se po menším zdravotním výpadku opět ukázal na závodech a opět se pohyboval v čele startovního pole: 60m - 3.místo, 800m celkové 4.místo (druhý v rozběhu) a v dálce 5.místo.
Lucie Zourková - 6. místo na 800m (ještě rychlejším časem než v případě hochů!),  4.místo ve výšce a druhé místo z rozběhů na 60m. Ve velmi dobrém světle se představila mladičká Ema Králová - 2.místo z rozběhu na 60m a 11.místo v dálce z 46 dívek je velmi solidní výkon.
Matyáš Dankovský si o metr polepšil osobák ve vrhu koulí a zlepšení zaznamenal i na 60m př. Bohužel na poslední jmenované disciplíně Adam Nečas své působení na tomto mítinku ukončil. Trojice Ema Rozprýmová, Stela Škvařilová a Eliška Široká si polepšila v bězích, Eliška ve vrhu koulí a dalši zlepšení zaznamenala na 300m o šest desetin. Adéla Dekanová dnes vyměnila míček za kouli, otestovala svou rychlost na 60m a ozkoušela dálku. Anna Kalincová 4.místo v dálce, první misto v rozběhu na 300m a vcelku v solidním čase, který jistě po soustředění Anna ještě vylepší. K těmto nadějným výkonům přidala 2. místo ze svého premiérového startu na stovce překážek, vylepšila OR na 60m a v kouli!
Výše uvedené výkony jsou velmi nadějné, dokumentují, že trénink je dobře nastaven a tvoří solidní základ pro další práci a zlepšení.

Gratulujeme,
WVW
Foto z akce od paní Široké je na:

http://akbd.rajce.idnes.cz/Zahajovacka_MS_Brno%2C_foto_pi._Siroka/