Jdi na obsah Jdi na menu
 


Další zlatá pro Dekanovou (50 m pokořeno) a kvalitní výkony u staršiho žactva

13. 5. 2018

První kolo soutěže družstev staršího žactva se konala pod hlavičkou AHA Vyškov.

Za horkého počasí bylo k vidění mnoho krásných výkonů. O to více potěší, když osobní rekordy padly i u našich atletů, kteří střádali bodíky právě pořadatelskému týmu.

Nejlépe si mezi staršími vedl Matyáš Dankovský, který si v dálce opět doskočil za pět metrů, na 300m si přidal OR a stejně tak i na 200m př, kde jej (oproti časům ze soustředění) posunul o vteřinu. V poslední distanci byl dokonce mezi 04 první.

Stela Škvařilová zaznamenala solidní překážky, nenechala se rozhodit a čtyřmi kroky si odběhla celou 100m trať. Velmi soustředěný výkon předvedla nad rozpálenou tratí při běhu na 1500m.

Eliška Široká poprvé (stejně jako Stela) zvládla ostrý první start na 100m př. a ještě připsala bodík do týmové soutěže. Kvalitní techniku teď musí holky podpořit rychlejším během. V dálce už bojovala s bolestí zadní strany stehna a nezbývalo než počkat na poslední náročnou disc. 200m př, kde položila solidní základ, jehož posunutí je už jen otázkou času.

V Opavě se rovněž 12.5. konalo mistrovství MSK, kde mimo soutěž startovala Áďa Dekanová. Opravdu “vřelé přijetí a jednání” přetavila v první místo v míčku a překonání PADESÁTIMETROVE HRANICE v hodu míčkem. Navíc překonala svůj vlastní klubový rekord!!! Blahopřejeme. 

WVW