Jdi na obsah Jdi na menu
 


Halové stříbro pro Patrika Buše a Marťu Sedláčkovou a další kvalitní výsledky

18. 1. 2020

17. 1. se konalo hned několik halových přeborů. Naši atleti se vydali do Brna i do Ostravy a v obou případech se představili velmi dobře.

Drobotina navázala v Brně na úspěch Emči Králové z minulého týdne, když zásluhou Patrika Buše a Marti Sedláčkové si odvezli stříbrné medaile.

cf5795ea-d3d3-4ae7-8b62-63265228a225.jpeg

Patrik si v dálkařském sektoru vyskákal stříbrnou medaili a stejnou přidal na 60m. Kdo ví, možná nebýt pádu u vytrvalosti, mohl mít ještě třetí. Martinka Sedláčková si rovněž v dálce polepšila a krásným 3. pokusem i osobákem za 3 m získala stříbro. Naprosto perfektní výkon a bojovnost předvedla Lada Babíčková ve vytrvalosti a jen škoda, že druhý rozběh ji odsunul těsně za medaili. Další zkušenosti získala Áďa Weinhöferová a Ríša Kacetl, který předvedl solidní výkony ve všech disciplínách. Teď se trošku posunout dál v technice a potrénovat a jistě se brzo také dočkají.

Ve stejný den v Ostravě proběhlo halové MJM, kde si otestoval svou výkonnost univerzální Kryštof Kroupa. Tentokrát si prubnul překážky a bylo z toho druhé místo v rozběhu, celkově 6. a krásný osobák, na který se dá velmi dobře navázat. A že není Kryštof troškař, dal si paradoxně po sprintech i nejdelší trať - 1500m a opět 6. místem.

Gratulujeme za perfektní reprezentaci,

WVWS