Jdi na obsah Jdi na menu
 


Halové víceboje přinesly další zlepšení

12. 3. 2017

Olomoucké víceboje přinesly další zlepšení

 
Olomoucká hala, prostřednictvím vícebojů, udělala definitivní tečku za halovou sezónou. Trojice statečných (Eliška Široká, Adam Nečas a Matyáš Dankovský) se pustila do této nejnáročnější a nejvšestranější disciplíny.
Hned úvodu si Eliška udělala OR na 60m př. a oba chlapci předvedli velmi kvalitní čas v této nevyzpytatelné disciplíně. Adam dokonce drží 2.místo v tabulkách JM kraje, Matyáš kousek za Adamem.
Ve skoku vysokém si naši atleti připsali opět dostatečný přísun bodů. Tato disciplýna prokázala, jak důležité jsou závodní zkušenosti. Ty z této trojice nejlépe zúročila Eliška, která si vyrovnala OR. Rovněž i v dálce byla úspěšnější, než její tréninkoví partneři. Ve vrhu koulí si Eliška opět polepšila a další OR byl na světě. Pro hochy byl vrhařský sektor další letošní premiérou, ale s dobrým koncem. Posledním dílkem vícebojařské skládačky je obávaná půlka. Zde oba chlapci předvedli, že běh zvládají na kvalitní úrovni (a to Olomoucká hala není k této disciplíně přívětivá).
Výsledkem několika hodinového závodu je 1.místo pro Elišku (zisk bezmála 2000bodů) a další závodní zkušenost pro talentované chlapce ve skokanských sektorech, ve vrzích a na překážkách. Všichni tři jste odvedli pořádný kus práce, kterou jste dotáhli až dokonce.
Gratulujeme,
WVW
foto na: http://akbd.rajce.idnes.cz/Olomoucke_viceboje%2C_11._3._2017/