Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krásné závody pro děti

5. 6. 2019

Atletické závody v na ulici Svážná, tradičně pod hlavičkou agentury BacLine, tradičně “zabalené” do zmrzlin a k tomu velmi početné dětské kategorie. To vše se odehrálo za krásného počasí.

V nejmladších kategorii zazářila Beatka Sedláková (medaile za sprint a dálku) a Marťa Sedláčková ( sprint). O kategorii výš předvedla na 400m ohromný běžecký souboj a zarputilost Lada Babíčková, kterou každý závod posunuje dál. Ve skoku vysokém zaznamenala dvojice Terka Sedláčková a Elen Weinhöferová 3.místo, Elen ještě 4. misto v hodu.

“Malý-velký muž” - Richard Kacetl předvedl mimořádný výkon v běhu na 400m, kdy okamžitě po startu si vybojoval druhou pozici a tu držel až do posledních 80m. Bronzovou pozici, proti starším a podstatně vyšším klukům  je možné považovat za perfektní výkon. 

Bára Kroupová se hodně kondičně zlepšuje a bylo to znát v běhu na 400m, kde po problematickém startu si postupně vyběhala medailovou příčku, kterou udržela až do konce a byla z toho další placka. Její brát Kryštof vyhrál ve vrhu koulí, ve vytrvalosti a ve výšce (na menším doskočišti, které si jistě velmi dobře pamatuje Míša Hrubá) bral stříbro.

Blahopřejeme,

WVWS