Jdi na obsah Jdi na menu
 


MT víceboje - opět jsme se sešli :-)

17. 9. 2017

Moravskotřebovské víceboje jsou tradiční zastávkou našich atletů, kteří se tak pokusí ještě upravit aktuální OR nebo se posunout v průběžných statistikách. Několik našich svěřenců, navzdory nepříjemnému počasí, dorazilo 16. 9. poměřit síly a otestovat svou aktuální výkonnost:

2. místo - Eliška Široká (nový OR ve vícebojích - téměř o 500bodů,další OR na  na 60m a vyrovnání maxima na 60m př.)

2. místo - Adam Nečas (opíral se především o kvalitní výkon na 60m př.novým OR).

3. místo - Martin Tomášek (OR na 60m).

4. místo - Elen Weinhöferová (OR v hodu, její sestra Adéla - nejmladší účastník soutěže).

4.místo - Annička Valášková, předvedla velmi kvalitní hody!!!

5.místo - Adéla Dekanová (čerstvá medailista z EKAGu, šla do MT s cílem dalšího zlepšení v hodu, ale dnešní počasí prostě takto vysokým hodům nepřálo).

10. místo - Martin Grünwald (technicky si počínal velmi dobře).

Mimo kvalitní umístění a nových OR, byl letošní ročník pro naše atlety ještě o něco zajímavější. Při předávání medailí, se totiž u stupňů vítězů potkaly dvě atletické generace z jednoho společného "sportovního hnízda". Čestným hostem totiž byla aktuální juniorská mistryně světa ve skoku vysokém a naše odchovankyně -  Michaela Hrubá. Míša totiž dříve patřila mezi vícebojařskou špičku, pamatuje si na náročnost a tvrdost tréninkového procesu vícebojů a dokonale zná závodní úskalí této královské disciplíny. Mimo to sama několikrát stála v MT na bedně v dresu AK Blansko Dvorská, kde dnes potřásla rukou našim mladým atletům, kteří pokračují v jejím odkazu. Celá soutěž tak z našeho pohledu dostala i nostalgický nádech a zavzpomínali jsme na naše již dospělé odchovance.

Gratulujeme k předvedeným výkonům a smekáme před vícebojaři. Úctu zaslouží každý, jenž víceboj dokončí, v tomto počasí to platí dvojnásob!!!

 

WVW