Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oddílový víceboj - někteří v pětibojové premiéře

24. 6. 2013

24.6. jsme tradičně oddílovým vícebojem zakončili tréninky v tomto školním roce. Děkujeme všem rodičům, kteří  přišli a přidali pomocnou ruku, díky které byl průběh dnešního víceboje bez zbytečných prodlev.

Pochvalu zaslouží malí atleti, kteří i přes nepřízeň počasí předváděli perfektní výkony. Jen namátkou stojí za vyzdvižení výkon Adama , Nikoly a Lucie, kteří poprvé absolvovali kompletní pětiboj a někteří se blýskli, navzdory počasí, perfektními výkony (překážky, dálka, míček v případě Adama - 37m!).

Školní rok se nezadržitelně blíží ke svému konci a tedy nezbývá než popřát všem svěřencům pěkné prázdninové počasí, spoustu příjemných zážitků bez nemocí a zranění a hlavně udržujte se v kondici. V září tradičně proběhnou testy - zatím téměř vždy prokázaly značný pokles vaší výkonnosti (težce nabyl - lehce pozbyl). Tak snad letos to bude trošku lepší. Posilovat může každý, běhat také,..

Ještě jednou děkujeme za celoroční velmi úspěšnou reprezentaci, rodičům děkujeme za spolupráci a držme palce Dominikovi Zouharovi v reprezentaci na LODM.

Kolektiv trenérů WVW