Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přípravka AKBD = dobře promazaný stroj s vyladěným motorem

28. 5. 2019

Za krásněho počasí proběhlo za perfektní organizace 1. kolo soutěže družstev. Velmi náročná a početná skupina, v které naše družstvo vybojovalo 1.místo! Velká technická převaha byla znát v hodech (kluci obsadili kompletní první tři místa, dívky první a druhé). Podobně značný bodový příděl a technickou převahu jsme prokázali ve skocích a rovněž v běhu na 300m. Asi nejslabším článkem byla hladká šedesátka, ale i tam jsme se dokázali probojovat do finálových běhů a zajistit body. Velkou oporou mladého týmu byla Ema Králová, která co start to první místo, dále kluci - Bruno Klimeš, Hynek Škvařil, Ondřej Daňo a Martin Tomášek. Krásný hod, dálku i běhy předvedla Rozárka Šujanová. Jak víno zraje drobotina Becky Žáková, Terka Sedláčková, sestry Weinhöferovi a stejně tak Richard Kacetl s Víťou Grünwaldem. Sečteno podtrženo:

1. AK Blansko Dvorská, z.s.   - 139 bodů

2. Elite Boskovice - 118

3. ASK Blansko - 79 

4. AK Kuřim - 77,5

5. AK AHA Vyškov - 65,5

6. AK AHA Vyškov - 15

7. AK Kuřim

d06933a1-9e0d-4973-834f-cc87d79bca09.jpeg

Nezbývá než neusnout na vavřínech, dál poctivě pracovat a potvrdit v druhém kole kvalitu a sílu, které toto mladé družstvo určitě má.

Velká gratulace a chvála atletům za perfektní a zodpovědný přístup a rodičům za perfektní spolupráci a vytvoření úžasné divácké kulisy.

WVWS