Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rudice - další díl OBL a Slatina

14. 10. 2013

13. 9. 2013 se v Rudici konal další závod OBL. V dětských a žákovských kategoriích opravdu nebyla o běžce nouze. Dětí se zde sešlo snad nejvíc za celou dobu, co se zde pořádají závody.Tentokrát to vezmeme od nejstarších:

Itko skoro zaspal start své kategorie - tak si neplánovaně dopřál rychlé rozklusání k místu startu, odstartoval a vyhrálMax to měl už méně hektické a s přehledem vyhrál svou kategorii. Na jeho běžeckém projevu je znát, že se lepší každým tréninkem.  To stejné platí o Radkovi, který rovněž odjíždí z Rudice jako vítěz. Kryštof Kroupa dnes opět vystrčil růžky a ukázal, že běžecky je na tom opravdu velmi dobře - vyhrál v kategorii a Adam tentokrát vybojoval 3. místo. To, že se občas vystřídáte na stupních vítězů vás bude určitě  na tréninku pěkně hnát dopředu. Nikča dnes mezi dívkami 3. a záverečnou rovinku si pěkně odklusla po bohu s Adamem. Adélka 4. místo v kategorii mezi dívkami, což proti o rok starším vůbec není špatný výsledek, ale určitě to bude chtít se hodně vyzávodit,... Amálka si zaběhla proti o dva roky starším a vedla si velmi dobře. Horší to měl už snad jenom Martínek, který si dnes zaběhl svůj první závod a protože není troškař, zrovna si vybral soupeře i o tři roky starší. S úsměvem a figurou dokončil závod a rozhodně neuzavíral startovní pole!!! První a druhé místo si mezi prťaty rozdělila Barča a Laura.  Na závodech nechyběla ani Lucka a tradičně Denis.To že jste nejen skvělí atleti, ale i dobrá parta bylo znát na závěrečném fotbálku,.... Evidentně nějaké přebytky energie jste v sobě ještě našli :-)

csc_0191.jpgO týden zpět  ve Slatině mezi vrtrvalci řádila Anička Kalincová a Hynek Škvařil - oba 3. místo. 

Všem gratulujeme a na tréninky teď opouštíme dráhu a začínáme , jako každý rok, běhat do nedalekých lesů a strání (dlouhé elasťáky, roláček ke krčínku, čepice a rukavice,.. - však už to za ty roky znáte).

WVW