Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sobotní úspěchy ve vícebojích i bězích

21. 9. 2015

19.9. naši atleti zaznamenali úspěchy jak ve vícebojích, tak i v bězích.

Tradičně se do naší termínovky zapsaly víceboje v Moravské Třebové a vypadá to, že tento příjemný sportovní počin bude v naší termínovce mít i nadále své stálé místo. Perfektního úspěchu zde dosáhl Václav Kalinec, který si po velmi dlouhém závodním půstu, odnáší z víceboje zlato (před pár lety to byl právě tento závod, kterým Václav vstoupil do atletiky). Věříme, že tento úspěch bude tím nejlepším motivem pro Vaška do dalších závodů. Dominik Zouhar nezůstal ve stínu svých tréninkových předchůdců (Ondra Tichý, Míša Hrubá,...) a navázal na jejich dřívější úspěchy v MT druhým místem mezi staršími žáky - vyhrál s přehledem překážky, dálku,.., jen ta vytrvalost :-)
Adéla Dekanová zaznamenala další velehod v kategorii přípravky 38,5m, kterým překonala několikaletý klubový rekord K. Fialové.
Velmi kvalitní hod předváděla v kategorii ještě mladších Amálie Müllerová. Martin Grünwalld se blýsknul osobákem na 60m. Celou plejádu skvělých výkonů zakončila Lucka Kniesová celkovým třetím místem ve viceboji.
 
Stejný den se ve Sloupě v Moravském krasu konal další podnik OBL, kde se sešli příznivci běhů. Modré dresy stejně jako v MT i zde obsadily stupně vítězů:
Dušan Lát - 1.místo, Bruno Klimeš - 2.místo
Lucka Zourková - 1.místo, Bára Kroupová - 6.místo
Kryštof Kroupa - 1.místo, David Klimeš - 6.místo
Eliška Široká - 3.místo
Hegemonii našich atletů završil mezi muži Tomáš Večeřa, který celý závod vyhrál a vylepšil si vlastní osobní rekord na 12,2km dlouhé trati o neuvěřitelných 5minut!!!
Blahopřejeme a děkujeme za reprezentaci,
WVW