Jdi na obsah Jdi na menu
 


Starší žákyně v Olomouci posunuly své osobáky

28. 2. 2016

25. 2. 2016 hostila olomoucká hala 184 starších žákyň a žáků z 19 atletických oddílů z různých koutů Moravy a Slezska. A protože to byla jedna z posledních možností, jak se nominovat na halové MČR, tak tuto příležitost využilo několik atletů i z Čech.
V této kvalitní konkurenci si dobře počínala i trojice našich starších žákyň a do Blanska si vezou další zlepšení:
Hana Šebelová - zaznamenala zlepšení na 60m a v dálce.
Anna Kalincová - si v prvním rozběhu na 60m překážek udělala hned osobák, který pak ve finále C vylepšila a stáhla ho na 10,81. V dálce zaznamenala drobné vylepšení a stejně tak i v hladké šedesátce.
Míša Staňková - tentokrát neodchází spokojená a nutno dodat, že právem - v rozběhu na 60m př. si časem a novým OR 10,83 jasně vysloužila právo startovat v jednom z finálových běhů. Ovšem na startovní listině finálových běhů se z nepochopitelných důvodů neobjevila a nepomohlo ani urgování u startéra, časoměřiče,... Každopádně solidní posun a nový osobní rekord na 60m př. Míši již zůstal a společně s Annou teď "okupují" průběžné 5. a 6. místo ve statistice mezi atlety JM kraje. Ve výšce Míša těsně shodila 145cm, nezbývá než vydržet a i tato hranice brzo padne.
Gratulujeme a uvidíme, zda-li vaše výkony postačí na nominaci na halové MČR, kdy poslední slovo bude mít technický delegát.
Gratulujeme,
WVW