Jdi na obsah Jdi na menu
 


Týden plný závodů a všechny na výbornou pro naše barvy

7. 6. 2014

 1. 6. se konala za krásného počasí v Ostrově Šamalíkova míle. (měřící 10,2 km). Foto z této akce je k dispozici na:  http://akbd.rajce.idnes.cz/Smalikova_m._Ostrov_2014/

 Ani početné startovní pole v jednotlivých kategoriích nezabránilo našim atletům stanout na bedně. Medaile z této akce si odváží:

1. místo - Anička Kalincová ( s půlminutovým náskokem), Martin Szabó a mezi juniory si deseti kilometrovou trať, vedoucí po okraji Ostrovské plošiny a nad propastí Macocha, nejrychleji odběhl Itko a získal tak plný počet bodů do OBL. Na nejvyšší stupínek  mezi nejmenšími rovněž vystoupil i Bruno Klimeš.

2. místo  - Max Beránek a Denis Müller

3. místo - Nikola Manová, Amálie Mülerová a Hynek Škvařil.


5. 6. si Adéla Dekanová otestovala svou technickou připravenost a naprosto s přehledem získala první místo v hodu na olympiádě malotřídek a navnadila se tak na sobotní víceboj v Tišnově.

6. 6. v Kunštátě se tradičně konala soutěž družstev. Naše ZŠ díky především našim atletům opět obhájila pohár a získali jsme tedy první místo v soutěži družstev. Jako "Černá ruka" zde řádila především Anna Kalincová (1. místo v dálce a 2. místo na 600m) a Nikola Manová, která bojovala v bězích (štafeta 4 x 200m a 600m). Dobře si zde vedla i naše drobotina v kategorii 1. až 3. třída, ale bez účasti třetáků byly jejich šance téměř nulové. Přesto všichni předváděli krásné souboje a Lucie Kniesová, Amálie Mülerová ,..., patřily k oporám družstva.

Gratulujeme 

WVW