Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Břeclavi se zlatou, v OBL další cenné body

22. 6. 2016

Perfektní představení a hlavně kolektivní pojetí předvedla naše omladina v Břeclavi, kde se odehrálo další kolo atletických dráhových závodů, které jsou určeny pro přípravky, mladší a starší žactvo. 
První místa si odváží Lucie Zourková (s velkou rezervou) a Martin Grünwald za běh na 300m, další zlatou si připsala Adéla Dekanová v hodu a přidala ještě bronz ze 300m trati! Skvělým osobákem se blýskl Dušan Lát v dálce, 4.místem na 300m a především získal bronz na 60m (Martin Grünwald 4.místo). Další medailový post do sbírky přidala Lucka v dálce a nutno dodat, že hoši 4.   a 5. místem, to neměli daleko.

 Celé své perfektní představení dovršila tato čtveřice 3. místem ve smíšené štafetě na 4 x 60m, kterého si rozhodně ceníme a jen podtrhlo váš  perfektní přístup.

Eliška Široká opět předvedla solidnim výkon ve výšce 4.místo 130cm), v dálce se jí opět nepovedlo předvést skoky, které na tréninku běžně zvládá a na 60m zaběhla čas, který rozhodně není k zahození.

O den dřive se konal ve Veselici další díl OBL, kde Eliška Široká a Stela Škvařilová si v poklidu doběhly pro druhé a třetí místo. Kryštof Kroupa ve své kategorii druhý a bronzovou si odváží mladičká Ema Králová, kterou na startu doprovázela Barča Kroupová.
V mužích bylo rovněž se na co dívat, když třetí a čtvrté místo putuje Tomáši Večeřovi a Stanislavovi Širokému ( oba v nových OR, Tomáš dokonce o dvě minuty vylepšil svůj loňský čas).
Gratulujeme a děkujeme rodičům za spolupráci a podporu,
WVW