Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závody "přeplněná" podzimní sezóna

18. 10. 2014

 Každý víkend se naši svěřenci účastní běžeckých závodů a pravidlně odjíždí domů s velkými úspěchy. Letošní podzim doslova praská ve švech v krosových závodech:

4. 10. Kunštát: další podnik OBL, kde na nejvyšší stupínek vystoupal Martin Szabó a upevnil si tak průběžné prvenství v celém seriálu závodů, dále s prvním místem Adam Nečas, Kryštof Kroupa, Lucka Kniesová, na bedně se také ukázal Max Beránek, Laura Nečasová, Barča Kroupová a další.

8. 10. se v Hodoníně konal krajský přebor v přespolním běhu, kde Anna Kalincová opět potvrdila svou kvalitu a získala 2. místo mezi mladšími žákyněmi. Bohužel marodka zasáhla do řad starších hochů, a ač papírově byli jasnými favority, do soutěže vůbec nenastoupili.

12. 10. se v Rudici konal další kros, kde Anna Kalincová obsadila druhé místo (dojela s tatínkem a s bratrem na kole až z Bukovinky, odzávodila si a zase odjela  Adam Nečas opět prvním místem, Nikolka Manová druhá, stejně jako Lucka Kniesová, Laura Nečasová třetí. Nechyběla ani Adélka Dekanová, Kryštof Kroupa a Václav Kalinec, Denis Muller a jeho sesta Amálka,...

Blahopřejeme k dosaženým výsledkům. Na to, že vytrvalost jsme ještě nezačali trénovat a momentálně bojujeme převážně s hody tak - předvádíte perfektní výkony.

WVW

Foto z Rudce (od pořadatele): http://hkar.eu/video/akarasek/klostermanka2014/

Foto z Hodonína, několik fotek z Kunštátu (než došla baterka): 

http://akbd.rajce.idnes.cz/Bezecke_zavody_podzim_2014%2C_M_JM_v_prespolaku_Hodonin%2C../